Dominikq Meubelstoffen levert meubelstoffen, gordijnen, decoratiestoffen, leer en stoffeer producten in Nederland, Europa en daar buiten.

English version: Click here

✓ Verzendmethodes

Wij verzenden hoofdzakelijk pakket posten met Post NL, indien u voorkeur heeft voor een andere bezorg maatschappij dan kunt u dit bij uw bestelling vermelden. De kosten hiervoor kunnen afwijken van de standaard verzendkosten. 

✓ Verzendtijd

De verzendtijd bedraagt 5 tot 8 werkdagen, tenzij anders is vermeld op de productpagina. 
Wanneer wij veronderstellen dat de verzendtijd vertraagt is nemen wij hierover altijd persoonlijk contact met u op. 

✓ Verzendkosten

.
Nederland

Voor het verzenden van rollen stof zijn de kosten vanaf €6,95 binnen Nederland. Bij een bestelwaarde groter dan €75 zijn de verzendkosten gratis. 

Minimale bestelling excl. verzendkosten:

€10,00

 
 -------
.
Europa

Buiten Nederland zijn de verzendkosten vanaf €11,50 per bestelling. Vanaf 75,00 euro 8,50 en bij een bestelwaarde vanaf €150 zijn de verzendkosten gratis.

Minimale bestelwaarde excl. verzendkosten:

€10.-

 
  -------
.
Buiten Europa

Deze kosten zijn afhankelijk van het land, wij raden u aan om contact met ons op te nemen zodat wij de mogelijkheden en bijkomende kosten kunnen bespreken.

 

✓ Retourneren

Het is helaas niet mogelijk om op maat geknipte stoffen te retourneren en/of om te ruilen. Dit volgens artikel 11 van onze algemene voorwaarden. Voor overige producten die niet op maat zijn geknipt geldt de wettelijke herroepingsrecht.

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dominikqmeubelstoffen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.