Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!

Bezorgen en verzendmethodes

Dominikq Meubelstoffen levert meubelstoffen, gordijnen, decoratiestoffen, leer en stoffeer producten in Nederland, Europa en daar buiten. 

✓ Verzendmethodes

Wij verzenden hoofdzakelijk pakket posten met Post NL, indien u voorkeur heeft voor een andere bezorg maatschappij dan kunt u dit bij uw bestelling vermelden. De kosten hiervoor kunnen afwijken van de standaard verzendkosten. 

✓ Verzendtijd

De verzendtijd bedraagt 5 tot 8 werkdagen, tenzij anders is vermeld op de productpagina. 
Wanneer wij veronderstellen dat de verzendtijd vertraagt is nemen wij hierover altijd persoonlijk contact met u op. 

✓ Verzendkosten

.
Nederland

Voor het verzenden van rollen stof zijn de kosten vanaf €7,50 binnen Nederland. Bij een bestelwaarde groter dan €75 zijn de verzendkosten gratis. 

 
 -------
.
Europa

Buiten Nederland zijn de verzendkosten vanaf €8,95 per bestelling. Bij een bestelwaarde vanaf €250 zijn de verzendkosten gratis.

 
  -------
.
Buiten Europa

Deze kosten zijn afhankelijk van het land, wij raden u aan om contact met ons op te nemen zodat wij de mogelijkheden en bijkomende kosten kunnen bespreken.

 

✓ Retouneren

Mocht het gekozen product toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het binnen 14 dagen retour sturen met uitzondering van speciale artikelen en op maat bestelde producten waaronder meubelstoffen, bankveren en agrementband.

Mocht u twijfelen, kunt u ons vooraf altijd even contacten of uw product(en) wel of niet in aanmerking komen om retour gestuurd te worden worden binnen de gestelde 14 dagen.