Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Gratis bezorgen

Nederland vanaf €75,-

Europa >€150,-

Volume voordeel

.

>3 meter = 7%

>5 meter = 10%

Zakelijk bestellen?

Scherp zakelijk aanbod?
b2b@dominikq.nl

TeTTeX

Exclusieve Meubelstoffen van TeTTeX, Gecreëerd door Liset van der Scheer

Duik in de wereld waar kunst en meubelstoffen samensmelten, waar elk ontwerp een uniek verhaal vertelt en waar kwaliteit en esthetiek hand in hand gaan. We zijn verheugd om de bijzondere collectie meubelstoffen van TeTTeX, ontworpen door de bekroonde textielontwerpster Liset van der Scheer, in onze webwinkel aan te bieden.

Expressieve Meubelstoffen Die Uw Ruimte Definiëren

TeTTeX, niet enkel een label maar een statement van smaakvolle harmonie en gewaagde disbalans, is geboren uit de creatieve geest van Liset en haar diepe behoefte aan expressieve meubelstoffen. Elk uniek dessin, verankerd in geometrische vormen en verhalende stoffen, is ontworpen om niet alleen esthetisch te zijn, maar ook om een gesprek te voeren met de ruimtes waarin ze aanwezig zijn.

Ontwerpster met een Oog voor Detail en Innovatie

Met een indrukwekkende carrière, die begon bij Vlisco en erkenningen zoals de Nederlandse Designprijs in 2005, heeft Liset van der Scheer een nalatenschap gecreëerd in het domein van textielontwerp. Ze heeft samengewerkt met bekende merken zoals Van Besouw, Casalis, Danskina, en De Ploeg, en heeft een diepe kennis van technieken, materialen, en de markt ontwikkeld. Ze blijft in sync met consumentenbehoeften door een grondige oriëntatie via beurzen en vakbladen.

Creëer Uw Eigen Verhaal met Onze Meubelstoffen

In deze prachtige reeks jacquardgeweven stoffen ziet u de vroege fascinatie van Liset voor verhalende stoffen en de symbiose van haar rijke kennis en ervaring terug. Elk dessin ademt een eigen karakter en uitstraling. Door de stoffen te combineren en op inventieve wijze toe te passen, kunt ú uw eigen verhaal creëren.