Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!

Reynaldo

Reynaldo is een textielmerk voor meubelstoffen en gordijnen met een passie voor stoffen en interieurtrends. Dankzij deze insteek vernieuwt Reynaldo voortdurend haar collecties, reagerend op de laatste ontwikkelingen in de interieurbranche.

Bij Reynaldo zie je weinig prints en vooral effen stoffen. De ontwikkeling zit dan ook vooral in de structuur en samenstelling van de garens, kleur en weefpatronen. Door met deze factoren te spelen, creëert Reynaldo keer op keer verrassende meubelstoffen van hoogwaardige kwaliteit die binnen een interieur voor een lange tijd mee kunnen gaan. Een kijkje nemen op de website van Reynaldo? Klik hier!

 

Dit merk is nog niet zichtbaar maar al wel te bestellen!

Momenteel zijn wij hard bezig om alle stofkenmerken met hun collecties op onze website te krijgen. In deze tussentijd kunnen wij uiteraard wel al alle producten leveren. Mocht u ergens naar opzoek zijn en dat niet kunnen vinden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.