Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Gratis bezorgen

Nederland vanaf €75,-

Europa >€150,-

Volume voordeel

.

>3 meter = 7%

>5 meter = 10%

Zakelijk bestellen?

Scherp zakelijk aanbod?
b2b@dominikq.nl

De Ploeg

De Ploeg is een vooraanstaande weverij in woontextiel, waar het ontwerpen van stoffen begint met het idee dat ze geweven zijn voor mensen, waarbij functionaliteit, innovatie, tactiliteit en textiel de basis vormen. Het merk staat voor authentiek design, gemaakt om lang mee te gaan.

Met bijna 100 jaar ervaring ontwerpt en ontwikkelt De Ploeg hoogwaardige bekledings- en gordijnstoffen die tijdloos, betrouwbaar en functioneel zijn. Ze hebben een traditie van werken met eerlijke materialen en een duidelijke visie op design, waarbij ze streven naar stijlvolle interieurs met een focus op vakmanschap en duurzaamheid. De producten van De Ploeg worden gebruikt door architecten, projectontwerpers, consumenten en meubelfabrikanten.

Een kijkje nemen op de website van De Ploeg? Klik hier!

De Ploeg Meubelstoffen