Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Gratis bezorgen

Nederland vanaf €75,-

Europa >€150,-

Volume voordeel

.

>3 meter = 7%

>5 meter = 10%

Zakelijk bestellen?

Scherp zakelijk aanbod?
b2b@dominikq.nl

Saum & Viebahn

Saum en Viebahn is een Duits stoffenmerk voor hoogwaardige gordijnen, decoratieve stoffen, meubelstoffen en tapijten. Dit merk oriënteert zich nog iets breder omdat S&V zowel gericht is op particuliere als zakelijke stoffering, en dus stoffen heeft die breed inzetbaar zijn voor verschillende doeleinden. Bij een brede oriëntatie hoort ook een ruime keuze aan kleuren en patronen, wat S&V helemaal compleet maakt.

Opgericht in Berlijn en verhuisd naar Kulmbach in 1945, kent dit bedrijf als geen ander de trends op het gebied van meubelstoffering en interieurstyling. Een kijkje nemen op de website van Samun & Viebahn? Klik hier! 

Dit merk is nog niet zichtbaar maar al wel te bestellen!


Momenteel zijn wij hard bezig om alle stofkenmerken met hun collecties op onze website te krijgen. In deze tussentijd kunnen wij uiteraard wel al alle producten leveren. Mocht u ergens naar opzoek zijn en dat niet kunnen vinden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.