Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!

Oniro Textiles

Oniro begon veertien jaar geleden als toeleverancier van waterdichte meubelstoffen voor de meubelindustrie. Door de jaren heen is Oniro Textiles gaan samenwerken met het Deense merk Gabriel om ook geweven meubelstoffen aan haar assortiment toe te voegen.

Tot slot heeft Oniro ook onverwoestbare PU-kunstlederen stoffen ontwikkeld, zoals de collectie PUxx. Tegenwoordig is Oniro Textiles een allround stoffenmerk dat vooral gericht is op projectmatige stoffering. Vanuit haar materiaal en vakkennis denkt dit bedrijf graag mee over de toepassingen en oplossingen voor specifieke projecten. Een kijkje nemen op de website van Oniro Textiles? Klik hier

 

Dit merk is nog niet zichtbaar maar al wel te bestellen!

Momenteel zijn wij hard bezig om alle stofkenmerken met hun collecties op onze website te krijgen. In deze tussentijd kunnen wij uiteraard wel al alle producten leveren. Mocht u ergens naar opzoek zijn en dat niet kunnen vinden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.