Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!

Maharam

Maharam werd opgericht in 1902 door Louis Maharam, destijds een Russische immigrant. Tegenwoordig is Maharam een internationaal bedrijf met vestigingen in Azië, Canada, Amerika en Europa.

Door de jaren heen heeft Maharam zich getransformeerd van een producent van textiel voor kostuums en decor in de jaren 40 tot een pionier in commerciële interieurontwerpen in de jaren 60. Tegenwoordig is Maharam een veelzijdig bedrijf dat samenwerkt met kunstenaars, ontwerpers, modebedrijven en musea.

De kernthema's van het bedrijf zijn nut, technologie, traditie en luxe. Vrij vertaald staat dit voor respect voor ruimte, gebruiker, vakmanschap en geschiedenis. Een kijkje nemen op de website van Maharam? Klik hier!

 

Dit merk is nog niet zichtbaar maar al wel te bestellen!

Momenteel zijn wij hard bezig om alle stofkenmerken met hun collecties op onze website te krijgen. In deze tussentijd kunnen wij uiteraard wel al alle producten leveren. Mocht u ergens naar opzoek zijn en dat niet kunnen vinden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.