Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!

Reviews Dominikq Meubelstoffen

Welkom bij Dominikq Meubelstoffen!

 

Bent u benieuwd naar de ervaring van andere klanten? Vraagt u zich af hoe snel onze leveringen zijn en of alle producten netjes verpakt worden? Ook wilt u weten hoe wij omgaan met vragen en of we telefonisch of per e-mail bereikbaar zijn als er later een probleem ontstaat.

Het is begrijpelijk dat u graag reviews wilt raadplegen om een goed beeld te krijgen van onze diensten. Echter, u zult merken dat reviews momenteel nog schaars zijn. Laat ons uitleggen waarom dit het geval is.

Ten eerste hechten wij als bedrijf weinig waarde aan commerciële rating organisaties. Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten, die identiek zijn aan de materialen gebruikt in ons zusterbedrijf 'Meubelstoffeerderij Dominikq'. Hierdoor hebben we direct inzicht in de gebruikerservaring en de kwaliteit van onze producten, wat ons assortiment bepaalt. Ons streven is eerlijk advies en uitstekende service, in plaats van betaalbare reviews of professionele beoordelingen die mogelijk een vertekend beeld geven.

Ten tweede hebben we onlangs een naamsverandering doorgemaakt van 'Doe-het-zelf-voordeel' naar 'Dominikq Meubelstoffen' in mei 2022. Hierdoor zijn we onze oude reviews kwijtgeraakt en moeten we opnieuw beginnen met het verzamelen van oprechte reviews. Het opbouwen van eerlijke reviews kost tijd, maar we werken er hard aan om dit te realiseren.

In de tussentijd staan we altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en met u mee te denken. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige producten tegen eerlijke en correcte prijzen, zonder te veel te investeren in marketing. We vertrouwen op de intelligentie van onze klanten, en we geloven dat de kwaliteit van onze producten voor zichzelf spreekt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Wij waarderen uw interesse in Dominikq Meubelstoffen en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Team Dominikq Meubelstoffen