Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Gratis bezorgen

Nederland vanaf €75,-

Europa >€150,-

Volume voordeel

.

>3 meter = 7%

>5 meter = 10%

Zakelijk bestellen?

Scherp zakelijk aanbod?
b2b@dominikq.nl

Collectieoverzicht Casal

Casal is een textiel bedrijf wat al aardig lang mee gaat en dat graag ook nog even zo houdt. Casal begrijpt als geen ander dat een sterk bedrijf hand in hand gaat met het mee gaan in de vraag en technische ontwikkelingen die de wereld te bieden heeft en hecht hier dan ook veel waarde aan. Nano-technology en Aquaclean zijn twee van de nieuwste ontwikkelingen die Casal meester is binnen de textiel branche.
Aquaclean is een afwerking die ervoor zorgt dat stoffen als het ware geseald zijn met een onzichtbare moleculaire coating. Hierdoor zijn vlekken zoals pen of tomatensaus in stoffen gemakkelijk schoon te maken met alleen water. 
Naast hoogwaardige stoffen houd Casal ook wel van een printje. Mag het dus wel wat gewaagder dan ben je hier aan het juiste adres. 
Alle foto's zijn afkomstig van Casal, tenzij anders vermeld.