Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!

Lancier

Lancier levert al tientallen jaren bijzondere en stijlvolle collecties meubelstoffen. Het merk kenmerkt zich door effen stoffen en klassieke prints, zoals strepen of bloemmotieven.

Lancier is een Nederlands bedrijf en hecht veel waarde aan persoonlijk contact en uitstekende service. Vanuit dat oogpunt streeft het merk er dan ook elke dag naar om niet de grootste, maar de beste textieldistributeur te worden. Een kijkje nemen op de website van Lancier? Klik hier!

 

Dit merk is nog niet zichtbaar maar al wel te bestellen!

Momenteel zijn wij hard bezig om alle stofkenmerken met hun collecties op onze website te krijgen. In deze tussentijd kunnen wij uiteraard wel al alle producten leveren. Mocht u ergens naar opzoek zijn en dat niet kunnen vinden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.