Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Gratis bezorgen

Nederland vanaf €75,-

Europa >€150,-

Volume korting

.

>3 meter = 7%

>5 meter = 10%

Zakelijk bestellen

Scherp zakelijk aanbod?
b2b@dominikq.nl

Kvadrat

Kvadrat is een Deense weverij die zich sinds 1968 richt op de esthetische, technologische en functionele eigenschappen van textiel. Om de grenzen van ontwikkeling te verkennen, werkt Kvadrat nauw samen met ontwerpers, architecten en kunstenaars zoals Doshi Levien, Patricia Urquiola, Olafur Eliasson, Ronan and Erwan Bouroullec, Giulio Ridolfo, Margrethe Odgaard, Alfredo Häberli, Peter Saville, Pipilotti Rist en Thomas Demand.

Even belangrijk als deze samenwerkingen is het productieproces. Kvadrat heeft weverijen in Engeland, Noorwegen en Nederland. Door de productie dichtbij te houden, wordt toezicht op uitstoot, verspilling en lokale hulpbronnen geoptimaliseerd, zowel in het productieproces als in het ontwerpproces. Kvadrat-stoffen zijn gemaakt om lang mee te gaan en hebben daarom, met uitzondering van enkele gevallen, een garantie van tien jaar.

Een kijkje nemen op de website van Kvadrat? Klik hier!