Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!

Svensson

De stoffen van Svensson worden in Zweden ontwikkeld met als doel de wereld een beetje mooier te maken. Alle meubelstoffen van Svensson zijn vervaardigd van wol, brandvertragend en wasbaar met Trevira CS. Op deze manier streeft Svensson ernaar om stoffen ook commercieel aantrekkelijk te maken. Functie, duurzaamheid en een kwalitatief tijdloos ontwerp vormen hierbij de rode draad.

Ons assortiment omvat gordijnen, meubelstoffen en UV-bestendig textiel. Alle collecties bieden een breed palet aan kleuren die gecombineerd en geharmoniseerd kunnen worden met andere patroonstoffen, en dragen een duidelijk Scandinavisch designelement. Een kijkje nemen op de website van Svensson? Klik hier!

 

Dit merk is nog niet zichtbaar maar al wel te bestellen!

Momenteel zijn wij hard bezig om alle stofkenmerken met hun collecties op onze website te krijgen. In deze tussentijd kunnen wij uiteraard wel al alle producten leveren. Mocht u ergens naar opzoek zijn en dat niet kunnen vinden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.