Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Gratis bezorgen

Nederland vanaf €75,-

Europa >€150,-

Volume voordeel

.

>3 meter = 7%

>5 meter = 10%

Zakelijk bestellen?

Scherp zakelijk aanbod?
b2b@dominikq.nl

Gabriel

Sinds Gabriel in 1951 zijn eerste stoffen weefde, is er veel veranderd. Dit Scandinavische merk heeft zich ontwikkeld tot een internationaal specialistisch bedrijf dat zich richt op de hele meubelbranche. Het complete assortiment van Gabriel omvat meubelstoffen, meubilair, maatwerk, akoestische producten, en tot slot: brei- en verfraaiingsdiensten.

Bij Gabriel ligt de focus dan ook op kwaliteit, esthetiek, functionaliteit en milieu. Vanuit dit uitgangspunt ontwikkelt Gabriel meubelstoffen die karakter en kwaliteit toevoegen aan meubels, zodat deze extra lang meegaan.

Lang meegaan is belangrijk, maar recyclen is nog veel belangrijker voor het milieu. Daarom zijn de stoffen van Gabriel waar mogelijk zo ontworpen dat ze kunnen deelnemen aan de circulaire economie. Een kijkje nemen op de website van Gabriel? Klik hier!