Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!

Clochard Fabrics

Clochard Fabrics weet zich te onderscheiden van andere merken. Het merk ontwikkelt meubelstoffen met een kritisch oog voor detail. Zo wordt elke meubelstof getest op Martindale en TÜV om de kwaliteit te kunnen garanderen. Het milieu is belangrijk voor Clochard, de stoffen worden geverfd met biologisch afbreekbare verfstoffen, waardoor het productieafvalwater niet giftig is. 

Daarnaast zijn haar producten CE-gecertificeerd, wat inhoudt dat alles voldoet aan de strenge eisen voor veiligheid, gezondheid en milieu-impact. Extra bijzonder is het assortiment van Clochard met kunst-dierenhuiden: een prachtige selectie meubelstoffen die niet van een echte huid te onderscheiden zijn maar toch een stuk diervriendelijker zijn. Een kijkje nemen op de website van Clochard Fabrics? Klik hier!

 

Dit merk is nog niet zichtbaar maar al wel te bestellen!

Momenteel zijn wij hard bezig om alle stofkenmerken met hun collecties op onze website te krijgen. In deze tussentijd kunnen wij uiteraard wel al alle producten leveren. Mocht u ergens naar opzoek zijn en dat niet kunnen vinden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.