Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Gratis bezorgen

Nederland vanaf €75,-

Europa >€150,-

Volume voordeel

.

>3 meter = 7%

>5 meter = 10%

Zakelijk bestellen?

Scherp zakelijk aanbod?
b2b@dominikq.nl

Collectieoverzicht Petfelt

Petfelt is gespecialiseerd in het creëren van producten vervaardigd van gerecycled PET. Het PET word door Petfelt verwerkt tot vilt in plaatmateriaal waar de meest bijzondere producten van worden gemaakt.
Omdat het materiaal een bijzonder goede akoestische werking heeft op de ruimte leent het zich uitstekend voor kantoorinterieur in de vorm van wandpanelen, roomdividers of akoestische tegels. Maar meubilair en decoratieve objecten zijn volop in ontwikkeling.
Het is dan ook niet verassend, maar tegelijkertijd wel fijn dat Petfelt als dochter onderneming van Reints Office een achtergrond heeft waar circulair kantoormeubilair de rode draad vormt.
Petfelt levert hoofdzakelijk maatwerk op aanvraag, maar ontwikkelt af en toe een artikel uit eigen productie.
Deze exclusieve producten bieden wij hier aan op Dominikq Meubelstoffen.
Bent u enthousiast geworden over Petfelt en heeft u een specifieke vraag? Schroom niet om contact op te nemen, dankzij onze korte lijntjes met Petfelt kunnen wij u hoogstwaarschijnlijk verder helpen of naar de juiste contactpersoon doorverwijzen. 

Petfelt producten