Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!

Danish Art Weaving

Niet geheel verrassend is dat het merk Danish Art Weaving gevestigd is in Denemarken. Wat bijzonder is aan dit bedrijf, is de werkwijze waarop het stoffen ontwerpt. Danish Art Weaving baseert haar principes op respect voor tradities uit het ambacht van het weven en oprechte nieuwsgierigheid naar ontwikkeling en innovatie. Dit zie je terug in het materiaalgebruik, zoals wol, katoen en vlas, en het respect voor de natuur door te streven naar milieuvriendelijke methoden van stofproductie. Veel stoffen van Danish Art Weaving beschikken dan ook over het OEKO-TEX-label.

Deze lijn volgt het principe dat meubelstoffen moeten voldoen aan de wensen van de gebruiker, of het nu gaat om design, duurzaamheid, kwaliteit of onderhoud. Gooi dit in de blender, en je hebt prachtige, hoogwaardige meubelstoffen, al ruim zeventig jaar lang. Een kijkje nemen op de website van Danish Art Weaving? Klik hier!