Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!

Kobe

Kobe is een familiebedrijf opgericht in 1976. Dit Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in interieurstoffen en wandbekleding, en richt zich op zowel de residentiële als de projectmarkt. Bij Kobe kun je dan ook terecht voor een fantastische, uiteenlopende collectie stoffen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Dankzij haar eigen Research & Development-afdeling positioneert Kobe zich als een eigentijds merk dat meegaat met de nieuwste ontwikkelingen en trends, met de focus op de balans tussen design en functie. Dominikq Meubelstoffen is de officiële partner van Kobe, waar u terechtkunt voor alle meubelstoffen en gordijnen van de merken Kobe, Essente en Essentials by Kobe. Een kijkje nemen op de website van Kobe? Klik hier!