Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!

Wie zijn wij?

Dicht bij het vuur

Gedreven vanuit het stoffeerdersvak is Dominikq Meubelstoffen opgericht, hiervoor bekend als Doehetzelfvoordeel (2008-2022).

Al onze producten zijn beschikbaar voor zowel de particulier als de zakelijke markt (B2B). Daarnaast is Dominikq Meubelstoffen het zusterbedrijf van Meubelstoffeerderij Dominikq en zitten wij dus dicht bij het vuur. Daarom zien we dit bedrijf ook zeker als een plek om passie, kennis en vakmanschap te delen vanuit het stoffeerdersvak.

Een zetje in de goede richting

Het is fantastisch om bij een eigen stoffeerproject precies zelf te kunnen bepalen hoe iets eruit gaat zien, maar waar moet u allemaal op letten wanneer u een stof gaat uitzoeken?

Denkt u eens aan welke eisen uw project moet voldoen. Wellicht heeft u te maken met zaken als hygiëne, slijtvastheid, rekbaarheid, budget of duurzaamheid. Daarnaast zijn de brandvertragende en antistatische factoren ook belangrijk om mee te nemen in uw ontwerp met de focus op het eindresultaat. Omdat dit factoren zijn waar wij op de werkvloer ook dagelijks mee te maken krijgen kunnen we u goed adviseren in de verschillende mogelijkheden.

Kwaliteit

Dominikq meubelstoffen is zoals eerder gezegd het zusterbedrijf van Meubelstoffeerderij Dominikq. Hierdoor hebben we met veel stoffen zelf gewerkt en weten we de voordelen en de valkuilen te noemen van verschillende stoffen.

Ons assortiment bestaat in de eerste instantie uit stoffen waar we zelf ook graag mee zouden werken, daarom kunnen we met honderd procent zekerheid zeggen dat wij achter de kwaliteit van de producten staan.

Langskomen op afspraak

Misschien weet u precies welke stof u wilt, maar voor een ieder die dat niet weet kan het nog wel eens lastig zijn om zaken als kleur, rekbaarheid en greep te beoordelen op een digitale foto.

U bent van harte welkom om de stof die u zoekt te komen bekijken in ons stofstalen assortiment in Oud Beijerland.

Let op! U kunt alleen langskomen op afspraak.

maak een afspraak

Toch liever laten stofferen?

Op naar de stoffeerderij!