Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Gratis bezorgen

Nederland vanaf €75,-

Europa >€150,-

Volume voordeel

.

>3 meter = 7%

>5 meter = 10%

Zakelijk bestellen?

Scherp zakelijk aanbod?
b2b@dominikq.nl

Kendix

Kendix, opgericht met esthetiek en origineel denken als kernwaarden, is een toonaangevend bedrijf in hoogwaardige gordijnstoffen. Met meer dan zestig jaar ontwerpervaring blijft Kendix een trendsetter in de wereld van stoffen.

De kleurenpracht van Kendix varieert van levendige tinten zoals aubergine, lila en kobaltblauw tot tijdloze basisnuances zoals wit en grijs. Met een scherp oog voor detail en voortdurende innovatie blijft Kendix inspireren en vernieuwen in de wereld van interieurtextiel. Een kijkje nemen op de website van Kendix? Klik hier!

 

Dit merk is nog niet zichtbaar maar al wel te bestellen!

Momenteel zijn wij hard bezig om alle stofkenmerken met hun collecties op onze website te krijgen. In deze tussentijd kunnen wij uiteraard wel al alle producten leveren. Mocht u ergens naar opzoek zijn en dat niet kunnen vinden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.