Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!

Bogesunds

Bogesunds is een gerespecteerd familiebedrijf dat teruggaat tot 1934. Sinds die tijd heeft Bogesunds zich gespecialiseerd in meubelstoffen en interieurontwerp voor het openbaar vervoer. Als geen ander weet dit bedrijf rekening te houden met en in te spelen op de strenge eisen van zware gebruikers.

Met Karin Nilsson aan het roer volgt Bogesunds een koers waarin hoge kwaliteit, lokale productie en een open blik op de markt als sterke punten gelden. Net als veel andere Noord-Europese bedrijven is ook dit Zweedse bedrijf zich bewust van de invloed die het uitoefent op de wereld en heeft daarom prioriteit gegeven aan het zo natuurvriendelijk mogelijk produceren van meubelstoffen. Een kijkje nemen op de website van Bogesunds? Klik hier

 

Dit merk is nog niet zichtbaar maar al wel te bestellen!

Momenteel zijn wij hard bezig om alle stofkenmerken met hun collecties op onze website te krijgen. In deze tussentijd kunnen wij uiteraard wel al alle producten leveren. Mocht u ergens naar opzoek zijn en dat niet kunnen vinden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.