Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!

Collectieoverzicht Höpke

Höpke:

“Als je naar een mooi meubelstuk kijkt - zie je dan eerst het stabiele hout van binnen, de comfortabele vering, het zachte schuim? Of zie je wat wij bij Höpke het beste kan: een fijne meubelstof die van een leefruimte een leefruimte maakt?” Aldus Höpke

Dit textielbedrijf word geleid door Olaf Maier en zijn zoon Lars die zijn opgegroeid binnen het familiebedrijf. Samen beheren zij ruim 400.000 meter stoffen op voorraad die behoren tot meer dan 100 collecties die samen afgerond 7.000 afzonderlijke artikelen. Het spreekt voor zich dat u hier van alles tussen vind: Poolstoffen, suède, microvezelmaterialen, synthetisch of echt leer en outdoortextiel. Allen ontwikkelt met een grote dosis enthousiasme, passie en creativiteit voor woon- en commerciële toepassingen. 

Dit merk is nog niet zichtbaar maar al wel te bestellen!


Momenteel zijn wij hard bezig om alle stofkenmerken met hun collecties op onze website te krijgen. In deze tussentijd kunnen wij uiteraard wel al alle producten leveren. Mocht u ergens naar opzoek zijn en dat niet kunnen vinden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.