Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Gratis bezorgen

Nederland vanaf €75,-

Europa >€150,-

Volume korting

.

>3 meter = 7%

>5 meter = 10%

Zakelijk bestellen?

Scherp zakelijk aanbod?
b2b@dominikq.nl

Winter Creation

Winter Creation richt zich op enthousiastelingen met een passie voor interieur en design. Dit merk ontwikkelt hoogwaardige, innovatieve en betrouwbare gordijnen, meubelstoffen en kunstleder speciaal ontworpen voor op maat gemaakte interieuroplossingen.

Winter Creation beschrijft zichzelf als competent, innovatief, klantgericht, betrouwbaar en persoonlijk. Deze eigenschappen komen tot uiting in de hoofdzakelijk effen stoffen en kunstleders, waarbij de spanning te vinden is in de kleur en/of het weefpatroon.

Gevestigd in Duitsland, nabij de grenzen van Frankrijk en Zwitserland, trekt Winter Creation medewerkers uit diverse regio's aan, wat resulteert in een gezonde mix van verschillende visies en meningen. Een kijkje nemen op de website van Winter Creation? Klik hier!