Doorgaan naar inhoud
Advies nodig? Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 - info@dominikq.nl - Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!
Direct contact met onze klantenservice? +31 (0) 186 - 621 430 meubelstoffen@dominikq.nl Vanaf 75 euro altijd gratis verzonden in Nederland!

Gordijnen Buiten

Verander je buitenruimte met onze prachtige buitengordijnen. Weerbestendig, stijlvol en op maat gemaakt. Snelle levering en gratis verzending beschikbaar. Koop nu bij Dominikq Meubelstoffen en creëer de perfecte oase in je eigen tuin!

Klik hier voor een compleet overzicht van alle mogelijke buiten gordijnen.

Toegevoegde waarde

Een gordijn voegt iets toe aan een ruimte. Dat kan iets abstract hebben zoals een gevoel van gezelligheid zijn of het creëren van meer privacy. Maar een gordijn kan ook praktische vraagstukken invullen zoals het geluid in ruimtes akoestisch dempen of uw kamer isoleren waardoor uw energie rekening minder hoog uitvalt. Afhankelijk van de gebruikers, de functie en groote van de ruimte kunnen de wensen verschillen en is het mogelijk om te bepalen welk gordijn bij uw ruimte past.
Afhankelijk van uw wensen kunt u ook nadenken over de kleur, en of er wel of niet een patroon op past. Moet het gordijn contrasteren met de omgeving of juist niet? En hoe kan u een tijdloos interieur ontwikkelen die tegelijkertijd ook persoonlijk is? Dit zijn allemaal vragen die u uzelf kunt stellen wanneer u opzoek gaat naar het juiste gordijn.

Hoe werkt het?

Op onze website vind u een overzicht van onze gordijnstoffen. Heeft u de juiste stof gevonden dan is er nog een hele reeks aan keuzes die grofweg in vier categorieën zijn in te delen: stofplooi, verduistering, scheiding van het gordijn natuurlijk de gewenste ophang methode.

Let op! Wij leveren alleen kant en klare gordijnen op maat. Niet elk gordijn is geschikt voor elke bewerkingsmethode, daarom beoordelen wij elke aanvraag en krijgt u altijd een advies op maat. 

Plooien

De hoeveelheid plooien in uw stof en de manier waarop plooien zijn gevormd maken een stof meer of minder transparant. De plooien die wij kunnen leveren zijn legio, wij noemen hier de meest bekende op: vlinderplooi, vadainplooi, bokaalplooi, enkele plooi, retourplooi studioplooi en triplooi. 

Niet alleen het type stof en de hoeveelheid plooien bepalen de verduisteringsfactor van het gordijn. Wanneer u echt wilt dat er geen daglicht meer door heen komt kunnen wij de gordijnen voeren waardoor deze tegelijkertijd een hoger isolerend karakter krijgt.

Opmeten en montage

Het kan zijn dat u een ongelijke verdeling heeft van ramen in uw woonkamer en hierdoor de gordijnen op een ander punt wilt laten samenkomen, of juist helemaal niet.

Uiteraard is dat allemaal geen enkel probleem voor ons. U bepaalt zelf in welke afmetingen u graag uw gordijnen wilt hebben en in welke richting het gordijn sluit.

Bij elke aanvraag gaan wij er standaard vanuit dat u de montage zelf verricht.

Kom bij ons langs

Hoe de kleur van een stof eruit ziet in het echt is altijd afhankelijk van de omgeving. Zo speelt de kleur muur, de lichtinval of uw meubels een grote rol. Ook is een stof online altijd wel iets anders dan in het echt. Daarom raden wij u aan om de stof bij ons te komen bekijken, dan kunt u meteen al uw wensen bespreken.

U bent van harte welkom om op afspraak onze voorraad stalenboeken te komen bezichtigen.

Vaak is het mogelijk om enkele stofstalen op te sturen. Hiervoor kunt u per mail een vrijblijvende aanvraag doen voor een gewenste stoffenstaal. meubelstoffen@dominikq.nl 

Aanvraag per mail